Ik zoek (met spoed) hulp

Wij staan voor je klaar om in gesprek te gaan. Wachttijden voor een aanmelding? Die kennen we niet. Je kan altijd snel bij ons terecht voor een vrijblijvend gesprek. We willen je graag leren kennen en je dan een goed advies geven. Zo leer je ons ook kennen, dat vinden wij net zo belangrijk. Het gesprek kan bij je thuis, bij ons op kantoor of op een andere plek plaatsvinden. Waar jij je het meest op je gemak voelt en wat handig voor jou is.

Wat zijn geldproblemen?

Wanneer je door omstandigheden je rekeningen niet meer kan betalen, maandelijks geen geld overhoud of last hebt van schulden. Dan heb je te maken met geldproblemen.  Deze problemen kunnen leiden tot vervelende situaties zoals:

  • Uit huis gezet worden
  • Afgesloten worden van gas & elektriciteit en/of water
  • Te maken krijgen met een beslag op je inkomen, toeslagen, inboedel of voertuigen
  • Vanwege openstaande boetes, gegijzeld worden door de politie
  • Spanningen in de relatie, met familie of met vrienden

Geldproblemen ontstaan meestal door een combinatie van verschillende factoren. Onvoorziene omstandigheden zoals een scheiding kunnen hier debet aan zijn. Ook wanneer je met lichamelijke of psychische problemen te kampen hebt, kan je in de geldproblemen komen.

Hoe kom ik van geldproblemen af?

Professionele hulp inschakelen kan vaak een oplossing zijn om van geldproblemen af te komen. Als professionele bewindvoerder helpen wij mensen die te maken hebben met geldproblemen. Mensen die niet meer zelfstandig hun geldzaken kunnen regelen of te maken hebben met schulden komen vaak bij ons terecht. Wij gaan dan samen op zoek naar de juiste oplossing.

Hoe krijg ik hulp bij geldproblemen?

Heb je te maken met geldproblemen? Neem dan meteen contact met ons op. Wij gaan dan samen met jou op zoek naar een oplossing.