Voor een ander

Hier vind je belangrijke informatie voor een ander

Bewindvoering

We gaan graag aan de slag

Bewindvoering kan aangevraagd worden als er sprake is van bijvoorbeeld een verstandelijke- of geestelijke beperking, maar ook als iemand te maken heeft met een lichamelijke beperking.  Het kan ook aangevraagd worden als er problematische schulden zijn en diegene er zelf niet meer uit komt of als iemand een ‘gat in de hand’ heeft.

Verzoekschrift

Geen wachtlijsten

Snel op gesprek

We voeren informatieve en kennismakingsgesprekken. We zijn hierin flexibel en wij houden rekening met de locatie voorkeur voor een gesprek. Het kan bij ons op kantoor, maar ook bijvoorbeeld thuis of bij een zorginstelling. Als er een onderbewindstelling geregeld kan worden, dan ondersteunen wij hierbij door samen het verzoekschrift voor de rechtbank op te stellen .

Geen wachttijden

Ervaren en kundig

Persoonlijke benadering

Op werkdagen binnen 24 uur contact

We kunnen op korte termijn een intake gesprek plannen. We willen iemand graag leren kennen en dan een goed advies geven en/of doorverwijzen. Als we in gesprek zijn, dan leert diegene ons ook kennen, dat vinden wij net zo belangrijk. 

Goed bereikbaar

Directe telefoonnummers

Dagelijks 2 telefonische spreekuren

24/7 inzicht in eigen geldzaken

Wij hebben, gezien onze jarenlange ervaring in het vakgebied, een groot netwerk van organisaties waar we mee samen werken. Jaarlijkse toezicht en controle op onze werkwijze door de rechtbank, een branchevereniging en accountant.