Service

Ben je benieuwd naar onze services, wij helpen je graag? Laat je door ons informeren en helpen.

Over ons

Ontmoet onze medewerkers! Op de over ons pagina vind je onze medewerkers en hun functie. Mocht je specifiek met iemand contact zoeken dan vind je zijn/haar gegevens op de over ons pagina. Kijk hier.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over bewindvoering en alle rollen van de bewindvoerster? Bekijk veelgestelde vragen en krijg antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op en stel je vraag aan één van onze medewerkers.

Tarieven

Benieuwd welke kosten er verbonden zijn aan het aanvragen van bewindvoering, mentorschap of één van onze andere services? Bekijk onze tarieven, klik door en open het PDF bestand voor een volledig overzicht van onze tarieven.

Betalingen tijdens de feestdagen

De betalingen van leefgeld lopen tijdens feestdagen net even anders dan wat je gewend bent. Bekijk welke dagen invloed hebben op jouw leefgeld en kom nooit voor een verassing te staan. TIP: Sla deze pagina op, zo vind je hem altijd terug.

Machtigingsformulier

Toestemming geven voor het delen van informatie gaat middels een machtigingsformulier. Dit formulier vind je op deze pagina. Hiermee kun je informatie delen met begeleiders, familie of vrienden.

Klachten

Breng ons op de hoogte van jouw ontevredenheid. Samen gaan wij op zoek naar de juiste oplossing. Wij doen dagelijks ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en een hoge kwaliteit van werk te leveren. Meer informatie over het inzenden van klachten vind je hier.